Rondleiding door ifeel Help & Ondersteuning > Algemeen

ifeel is een sociaal netwerk, met alle functies die daarbij horen; een eigen profiel met foto's, contacten, berichten, enzovoorts. Ook zijn er groepen op basis van interesses, met forum en afbeeldingen.

Je profiel

Je profiel bestaat uit je profielfoto en een aantal links naar de verschillende onderdelen.Het uiterlijk van je profiel, zoals de achtergrond, profielfoto, kleuren en doorschijnendheid kan je zelf aanpassen.

De verschillende onderdelen zoals afbeeldingen, berichten en contacten zijn bereikbaar via de menubalk.


Tags

Alle inhoud van ifeel is aan elkaar verbonden door middel van tags. Dus ook de gebruikers. Bij je registratie kun je jezelf al taggen, om bijvoorbeeld aan te geven wat je hobbies, muzieksmaak, favoriete films of merken zijn. Andere mensen kunnen dit ook bij jou doen, en na verloop van tijd vormt zich op deze manier een 'wolk' met tags die jou omschrijft.

Deze wolk wordt ook zichtbaar op je profiel. Hierdoor kunnen bezoekers van je profiel dus in één oogopslag zien wie jij bent. En omdat wij precies weten wat je leuk vindt, kunnen wij je helpen zoeken naar groepen, artikelen, foto's en andere personen die je waarschijnlijk interessant vindt om te bekijken!

Activiteiten

Activeiten houden je op de hoogte van alles dat er gebeurt op ifeel. Is er een nieuwe reactie in een forum-onderwerp dat je volgt, heeft een van je contacten een nieuwe foto, heb je een nieuw bericht, je ziet het in je activiteiten verschijnen.

De activiteiten zijn altijd direct zichtbaar in het dashboard aan de linkerkant van het scherm.


Groepen

Groepen binnen ifeel kunnen gebruikt worden om met een aantal leden berichten, afbeeldingen en dergelijke te delen.

Binnen een groep zijn hiervoor bijvoorbeeld de onderdelen forum, waarin leden berichten kunnen posten per onderwerp en afbeeldingen, waar alle leden albums kunnen toevoegen en afbeeldingen kunnen aanmaken.

Neem voor een voorbeeld eens een kijkje op over.ifeel.nl, dit is de officiële ifeel groep.


Nieuwsgierig geworden?

Registreer een profiel en neem zelf een kijkje: http://www.ifeel.nl/registreren